Købs Betingelser/Retur/Reklamation

LÆS ALTID DETTE FØR DIT KØB!

Retur varer/fortrydelsesret: 

Vi modtager ikke kjoler retur uden forudgående aftale.

Retur skal foregå inden en uge fra købsdato.

Hvis du ikke har kontakt med brilldress4u telefonisk, er du forpligtet til at sende en mail inden for den gældende frist. Så brilldress4u har mulighed for at dokumentere at du har forsøgt kontakt. Vær opmærksom på at det hviler på dig at fremskaffe dokumentationen.

Tilbuds og rabatvarer tages ikke retur eller byttes. 
Man må forvente at der kan være fejl og mangler ved køb af nedsatte varer. Spørg hvis du vil være sikker på at der ikke er fejl og mangler ved din kjole.

Ikke Costum Made kjoler
Ved køb af alle kjoler der ikke er Costum Made, bytter vi gerne til en anden model.  Der gives ikke kontant tilbagebetaling uden forudgående aftale før køb og et seriøst grundlag for dette. Vi giver et tilgodehavende bevis til www.brilldress4u.dk . 
Hvis der bliver indgået aftale om tilbagebetaling, har Brilldress4u 30 hverdage til dette, og forudsætter at kjolen leveres tilbage i perfekt stand. 
Ved perfekt stand, forståes der ved at kjolen returneres i samme stand som ved modtagelse. Uden nogen værdi forringelse.
Det vil sige uden fejl påført varen mens den er i kundens varetægt. Værdi forringelse påført af kunden kan f.eks, være, forstrækninger i syningerne eller hvis kjolen leveres tilbage med en lugt der kan være generende for andre kunder, og derfor er nødt til at blive renset. Det kan f.eks. være Cigaret/Røg lugt, en markant sved lugt eller parfume lugt. Det kan være pletter eller mærker på kjolen, eller hvis kjolen bliver væk i posten, når kunden sender den retur.
Der er ingen fortyrdelsesret hvis det er en special bestilt kjole, der tages hjem specielt til dig.

Kjolerne er ikke beregnet til almindelig hverdagsbrug.

Særlige omstændigheder.
Hvis der er særlige omstændigheder der spiller ind som Brilldress4u ikke er herre over, såsom pakker forsvundet i post, naturkatastrofer, terror og andet lignende. Må det forventes at der kan være en tilbagebetalings periode på op til 3 mdr. Da Brilldress4u skal have tid til at rette henvendelse til rette instanser.

Brilldress4u er ikke erstatningspligtig hvis der ved bestilling er angivet forkert adresse og dette medfører til bortkomst af pakken.

Costum made Galla Deluxe og Brudekjoler.
Ved køb af Galla Deluxe samt Brudekjoler, kan varen ikke ombyttes til en anden model. da Varen er special fremstillet til dig.  Depositum=forudbetaling eller beløb der gør det ud for depositum, gives ikke retur kontant, hvis der er grundlag for en returnering. Eller en returnering accepteres. 
Men gives retur via et tilgodehavende bevis til www.brilldress4u.dk .
Der er ingen fortrydelsesret, når kjolen er i produktion.

Er det dit eget Design, er der ingen returret, eller tilbagebetaling af depositum..

Du kan ikke bruge gavekort eller tilgodehavende bevis, ved køb af Costummade kjoler. Medmindre andet er aftalt før køb.

Du hæfter selv for hvis dine mål har ændret sig i perioden fra bestilling til modtagelse.

Du må forvente at din kjole kan være lettere krøllet ved modtagelse idet, de fleste af vores kjoler bliver lavet i udlandet, du hæfter selv for udbedring af dette. Spørg altid brilldress4u til råds om håndtering af kjolerne.

Husk på at alle kjoler er syet i hånden og på maskine af mennesker, så derfor vil der aldrig være 2 helt identiske kjoler.

Der kan være modificationer indvendig i kjolen, som ingen betydning har for det ydre resultat.

Der gives ikke garantier på påsyet perler/sten/pailetter.

Hvis der er reklamation, må det forventes at Brilldress4u har ret til at bruge en rum tid til at udrede/udbedre reklamationen. Vi forsøger selvfølgelig at gøre det så hurtigt som muligt. Man da mange af kjolerne er et stort håndarbejde, er det ikke noget der kan ske i løbet af et par dage.

Vi anbefaler at du bestiller din kjole minimum 1/2 år før brug, da brilldress4u ellers ikke har mulighed/tid for at udbedre evt. tilretninger/reklamationer.

Tilretninger/reklamation  tager mellem 7 dage-1.5mdr. afhængig af tilretningen/reklamationen.

Vi kan lave en Rushorder bestilling på 1.5-2.5 mdr. alt afhængig af kjolen.
Men i det tilfælde vil der ikke være meget tid til tilretninger.

Kjoler efter kundens eget design, må forventes ikke at kunne være nøjagtige som efter kundes evt. billede.
1: da vi ikke må kopierer design.
2: da en opfattelse af et design kan tolkes forskelligt, medmindre vi har et decideret mønster ark.

Man betaler halvdelen af beløbet i depositum ved bestilling, og hvis man vælger ik at ville have kjolen når den kommer, får man kun de 500 kr. tilbage. 
Dette er fordi kjolen blir specielsyet efter dine mål..

Kjolerne er ikke beregnet til almindelig hverdagsbrug.

Forsendelse.
Send altid som pakkepost og husk at få en kvittering. 
BEMÆRK! vi modtager ikke returvarer sendt pr. efterkrav. Du har pligt til at returnere varen i samme stand, som den er modtaget med alle mærkater på. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere vare, ligegyldigt hvilket grundlag der er for returnering.. Varen skal returneres i forsvarlig og beskyttende indpakning.

Vi bytter ikke varer med rabat på.

Kjoler der har været brugt eller på anden måde har fået forringet salgsværdien tages ikke retur. Og vil blive sendt retur til dig, hvis dette er tilfældet. På din regning.
Forringelse af salgværdi, kan bla. være : synlige mærker, cigaret el. anden lugt, pletter, forstrækninger, eller anden misligholdelse af varen, imens den har været i din varetægt.

Depositum lagt for at Brilldress4u skal tilbageholde en kjole til dig.
Hvis du har indbetalt et depositum, mod at vi skal holde en kjole tilbage for dig, har du kun krav på at få halvdelen af dine penge retur efter 14 dage. Og dette vil KUN ske i form af tilgodehavende bevis, hvis du vælger ikke og ville have kjolen. 
Hvis der er gået mere end 3 uger, har brilldress4u ret til at beholde pengene, som erstatning for ikke at have haft kjolen til rådighed.


REKLAMATION:
Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Brilldress4u, skal disse påberåbes senest 3 dage efter, at du har modtaget kjolen og opdaget fejlen. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til os. Der gives INGEN garanti på perler og palietter samt applikationer, idet de nævnte dele er meget skrøbelige. Da de efter brug,vask eller anden behandling kan løsne sig eller gå af. Vi anbefaler af samme grund at kjolerne luftes eller renses.

Fortrydelse af/eller tilbagebetaling af CostumMade kjoler depositum er kun gældende så længe Brilldress4u har kjolen i hænde, og ikke hvis du "kunden" har fået kjolen udleveret eller tilsendt.

Reklamation på varer, som ikke indeholder fejl!

Brilldress4u modtager nogle gange varer, som er angivet som defekte, men som ikke indeholder fejl eller er benyttet forkert. Modtager vi en sådan varer retur, vil varen blive returneret til kunden inklusiv et gebyr på 140 kr. svarende til fragtomkostningerneVi er meget fair og flexible, og vi er til at snakke med, da det jo er i alles interesse at et evt. opstået problem bliver løst til alles tilfredsstillelse.

Se gældende regler på forbrug.dk

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Poul | Svar 18.10.2016 20.05

Hej
Kan du sende mig skema på de mål der skal bruges til brudekjole og helst på engelsk

Lise Schneekloth | Svar 25.10.2012 17.02

Jeg har et tilgode bevis på 350 kr. Da jeg kan se at jeg ikke får brug for en kjole,er det så muligt at bruge beviset til smykker istedet for?

brilldress4u 26.10.2012 00.01

Hej Lise, det er det desværre ikke... Da Smykkerne er ikke vores egne, men nogle vi har stående for at vise frem for en anden...

Mvh,

Brilldress4u

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

08.01 | 20:27

Eksisterer i stadig?

...
13.06 | 16:29

Hej Mette,

Er du ikke sød at sende en mail på brilldress4u@yahoo.dk eller ringe på tlf:21961417.

Mvh,

Brilldress4u

...
12.06 | 21:05

Hejsa. Kunne vi aftale en dag man kunne komme forbi og prøve. Da jeg er blevet anbefalet at give jer at besøg.
Kh Mette

...
11.06 | 23:55

Hej Betinna,

Send mig en mail på brilldress4u@yahoo.dk

Mvh,
Brilldress4u

...
Du kan lide denne side